Arsenal Fan of The Week – @Obisingledigit

After a near one year hiatus, it’s great to reawaken this page on our blog. Since we featured @MoAmali over a year ago he has gone on to meet Arsene Wenger and bagged himself a Doctorate as well. We are honoured to have featured him and if you still want to read his post on his love for Arsenal, you can find it here http://www.canoncrested.com/arsenal-fan-of-the-week-moamali/  

This week we feature Nnamdi Obinwanne, who goes by the handle @obisingledigit on Twitter. Love him or detest him, he is one of the most influential people on Nigerian Football Twitter. I’m not sure he knows this but I googled his name and Klear.com lists him as the top 19% influencers in Nigeria’s Twitter football community. Given his criminally under-followed status, Nnamdi’s reach is purely due to the top-notch quality of his tweets. 

It came as no surprise he came tops when we sent out a tweet asking folks to select one person they would take with them on Twitter war. We found some of his best tweets. Click picture to read 

We would like to thank Nnamdi for featuring on our page. Let’s allow you meet him 

Description 

I am Nnamdi Obinwanne an Engineer, Gooner, makeshift comedian, haphazard thinker, twitter(er). Love the Arsenal to death, love Arsene Wenger. 

  1. When did you start supporting the club? Casually began following them after the 98 season after we signed Pires, a player I came to admire during the 1998 World Cup. I was a bigger Man United fan though! After we signed Kanu, I swung for Arsenal and have been holding on for dear life since.                                                   
  2. What attracted you to the club?

          Used to be Thierry Henry, now it’s Dennis Bergkamp/Pires/Patrick Vieira. Can’t make up my mind really.

3    Who is your current favourite player in the team?

       Answer:  Tough one, it’s a 3-way between Aaron Ramsey/Laurent Koscielny/Olivier Giroud

4     Your worst Arsenal signing?

        Answer: Samir Nasri. He could have been so much more if he’d stayed. Played with us for 3 years, was injured                        for two of those then left and his career nosedived. Also had a poor attitude and was a little coward.                            Waste of  talent.

  5.     If you could sign one player to join Arsenal who would it be? (no Messi or Ronaldo)

             

7.  If you had one ticket to watch Arsenal against any other team which team would you pick?

     Answer: Manchester City 

8.  Your all time worst Arsenal game?

      Answer:  The 2-1 loss in the 2006 UCL final was horrible. I had no appetite for 2 straight days. The 3-1 loss to                           Barcelona at Camp Nou (the one RVP got sent off) was another really bad one. Bad officiating (and                             Almunia) killed us in both games.

9.   Your all-time favourite Arsenal game?

Answer: Gotta be Arsenal 2 Barcelona 1 at the Emirates. The 3-0 blitzing of Man United was cool as well as was                       the 3-2 win against Hull City in the FA Cup final 2014.

10   Your most memorable Arsenal goal? 

        Answer: Henry going past the entire Liverpool to score in that Invincible season the weekend after getting                                knocked out of the UCL by Chelsea and the FA Cup the weekend before. The Henry goal vs Leeds                                 in 2012 FA Cup  made me scream!                      

 
11. Where do you stand on the value vs market price debate?
      Answer: Market forces always win in the end. Prices must be paid especially as your income goes up. There is                           no such thing as an absolute value of a footballer in my opinion.
 
12.  If you could relegate one Premier League team who would it be?
        Answer:   Manchester United. If not, Stoke City.
 
13.   Where do you think Arsenal will finish this season?
         Answer:  1st
 
14.  If you could reverse one Arsenal result which would it be? (Apart from the Champions                             League Final)
        Answer:   Arsenal 4-2 Liverpool in the UCL in 2008. We had a good chance of winning it that year.
 
15. In one word describe your relationship with Arsenal? 
    Answer: Undying
 
16. Put a bullet in one of the three. (Jose Mourinho, Micheal Owen, Tony Pulis)
      Answer: Too hard to pick between Jose and Tony to be honest. Maybe line them up and shoot! 
 
17. Name your all time Arsenal Eleven.
      Answer: Seaman, Lauren, Campbell, Koscielny, Ashley Cole, Gilberto Silva, Vieira, Ljunberg, Bergkamp,                                  Henry, Pires
 
That sums it all up from our end. Have to admit his responses were top notch. Do give me a follow @obisingledigit and interact. He is always up for some long conversations on football twitter. 
 
If you are reading from Nigeria, support the site by shopping for your Arsenal Merchandise from our store 
 
 



Support Us: Shop From Our Arsenal Store